• Nyeste trends i
    indendørs belysning

Indendørs belysning

I butikken og på webshoppen, finder du de nyeste trends indenfor indendørs belysning.

Vi har alt i bordlamper og gulvlamper samt tilbehør til dem, i butikken har vi altid et godt udvalg, og finder du ikke hvad du søger, kan du kikke i vores webshop her.

I butikken står vi klar til at hjælpe dig med at finde den indendørs belysning som passer til dit hjem, vi kan hjælpe dig med at vælge ud fra både design og teknik som LED pærer og montering, med baggrund i dit behov og hvad du skal bruge din indendørs belysning til.

I webshoppen finder du et ekstra stort udvalg, og kan få indendørs belysning sendt direkte til døren.

Haverslev EL er en del af den landsdækkende kæde El-salg som også har landsdækkende bytteservice.

Hos El-salg finder du afdelingen med lamper her.

belysning i stuen

Godt at vide om indendørs belysning

Udnyt hvert rum med den rigtige pæretype og placering af de rigtige lamper.

Lyset i et rum har indflydelse på vores humør og det kan betale sig at tænke over hvilken indendørs belysning, der skal investeres i. Det er mest i vinterhalvåret at den indendørs belysning kommer i fokus, da vi opfte opholder os mere indendøre, men også fordi, der er mørkt i flere af dagtimerne.

Udvalget er helt enormt, men gør ikke den fejl at vælge lamper ud fra stil og design alene, tænk altid over hvilket lys du ønsker i dit rum først.

En blanding af forskellige lyskilder vil altid give det bedste resultat.
En stue med spiseplads vil have godt af nedadrettet lys over spisebordet, opadrettet lys eventuelt som gulvlampe eller uplight pendel, hvor møblerne står tættest. Dette vil få rummet til at virke større.

Har stuen en læsekrog, kan der med fordel benyttes en væghængt lampe med lukket skærm, gerne med fleksibel drejbar arm.

Det er sjældent en god ide at have lys direkte over sofabordet, da lampen ofte generer udsynet til tv og giver genskind i skærmen. 

Undgå hårde overgange mellem lyse og mørke områder, det kan klares med et blødt generelt lys i hele rummet i form af en loftslampe. Har din loftslampe mulighed for lysdæmpning, kan du skabe gode forhold til både rengøring og hyggestemning.

Har du brug for hjælp til valg af din indendørs belysning, kan du kontakte os.